Ismét meghívjuk egy svédasztalos vacsorára!

Miként azt már korábban jeleztük, megint szerveztünk egy hasznos előadásokkal egybekötött svédasztalos vacsorát a Trombózis klub tagjainak, ismerőseinek. Megvan az időpont és a menü, úgyhogy aki kedvet kapott itt jelentkezhet: trombozisveszely@gmail.com

Tehát a rendezvény április 27-én, pénteken, délután öt órakor a Benczúr Hotelben (1068 Budapest, VI. kerület, Benczúr utca 35.) lesz.

Előadások:

- Szén Levente fejlesztőmérnök, a CoagS nevezetű, magyar világszabadalom alapján kifejlesztett INR-mérő készüléket mutatja be, ezt remélhetően ki is lehet majd próbálni,

- Dr. Vámosi Ildikó, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház Klinikai Diagnosztikai Laboratórium vezetője az INR-mérés fontosságáról, lehetőségeiről beszél,

– Dr. Czikkely Rózsa Közép-Magyarországi szakfelügyelő főorvos, blogunk „Orvos válaszol" rovatának állandó szerzője a gyakran feltett kérdésekből állít össze egy csokorra valót.


 



 

 




A svédasztalról az alábbi menüből lehet választani:

TÉPETT KERTI ZÖLDEK ALMAECETES VINGERETTEL

ALMÁS SAJTSALÁTA

GÖRÖG SALÁTA

GOMBAKRÉM LEVES

ZÖLDBORSÓ LEVES

VASALT CSIRKECOMBFILÉ STEAK BURGONYÁVAL, FOKHAGYMÁS TEJFÖLLEL LOCSOLVA

ÓVÁRI PULYKAMELL SZELET BURGONYAPÜRÉVEL

GRILLEZETT ZÖLDSÉGEK

TÚRÓS ÉS MEGGYES RÉTES

EPRES EKLERFÁNK

GYÜMÖLCSSALÁTA

 


Tehát még egyszer: a
trombozisveszely@gmail.com-on lehet jelentkezni az estre, amely természetesen megint csak ingyenes lesz és hangsúlyozottan semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

A trombozis.blog.hu csapata

Szerző: trb85  2012.04.04. 12:46 2 komment

Címkék: trombózis vérvizsgálat vérrög vérhígító orvos válaszol véralvadásgátló inr érték inr trombózisklub coags kern józsef

A bejegyzés trackback címe:

https://trombozis.blog.hu/api/trackback/id/tr924355877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tibor43 2012.08.18. 10:40:48

Jónapot kivánok!

Érdeklődni szeretnék, hogy mikor és hol lesz a legközelebbi Trombozis Klub előadása megtartva? A választ előre is köszönöm.
Tibor43

trb85 2012.08.24. 12:21:17

Kedves Tibor43! Kérem, írjon a trombozisveszely@gmail.com címre, felvesszük a listánkra és értesítjük a következő programról.
süti beállítások módosítása