Biztosan akadt már barátunk, aki egy sportbaleset eredményeként hetekig vagy hónapokig vérhígítót szedett. Ismerünk nagyszülőket, akik hirtelen trombózisban hunytak el, de lehet olyan ismerősünk is, akinek egy hosszú autóút vagy repülőút során alakult ki trombózisa.

 

A fogamzásgátlót szedő nőket, de a kismamákat is érinti a trombózis veszélye, vagyis a teljes lakosságot fenyegeti ez az egészségügyi probléma. Ennek ellenére nem foglalkozunk eleget a kérdéssel, kevés a felvilágosító, tájékoztató irodalom, de még az orvosok is gyakran tehetetlenek a betegség kialakulásával szemben, mert egyszerűen nem rendelkeznek azokkal a lehetőségekkel, diagnosztikai eljárásokkal, amelyek segíthetnek a legmegfelelőbb és leghatékonyabb gyógymód meghatározásában.

Terveink szerint ebben a blogban minden lehetséges területet végigjárunk majd, a dohányosok trombózisveszélyeztetettségétől az örökletes betegségeken át a szépségiparig. Írunk a Syncumárról, megkérdezünk szakorvosokat, és persze az olvasók véleményére, tapasztalataira is kíváncsiak vagyunk.

Kezdjük egy régebbi, ám annál megdöbbentőbb információval, amely szerint az egykori argentin szépségkirálynő életével fizetett egy plasztikai műtét során előállt véralvadási problémáért. Solange Magnanot már nem menthetjük meg, de a mostanában annyira népszerű plasztikai műtétek során fellépő kockázatra szeretnénk most felhívni a leendő mellnagyobbító és narancsbőrüket eltüntetni szándékozó nők figyelmét!


 

Solange azért feküdt kés alá, mert azt szerette volna, hogy eltűnjön popsijáról a narancsbőr...

 

 

Szerző: trb85  2011.07.06. 18:16 2 komment

Címkék: egészség plasztikai műtét trombózis labor embólia véralvadás vérvizsgálat syncumar kumarin mélyvénás trombózis

A bejegyzés trackback címe:

https://trombozis.blog.hu/api/trackback/id/tr473044437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brendex 2011.07.07. 11:01:09

A laborvizsgálatok valóban lassúak, a háziorvosoknak jó volna mindenhol egy minilabor.

mgeza75 2011.07.07. 11:07:09

Én ezt a plasztikázási hullámot nem értem, nekem ez a nő narancsbőrrel is nagyon tetszett volna :)
süti beállítások módosítása