Kedves Olvasók!

Az utóbbi hetekben olyan érdeklődés mutatkozott a trombózissal kapcsolatos kérdésekre, hogy eldöntöttük, összehozzuk a betegeket a szakorvosokkal, és szervezünk egy orvos-beteg találkozót. Ám nem állunk meg egy egyszerű fórum összehívásánál, ugyanis a hetek óta szerveződő betegek és szakorvosok a Trombózisklub létrehozását is célul tűzték ki, így első nyilvános találkozónkat a Benczúr Hotelben tartjuk szeptember 16-án, pénteken délután 5-kor!

A belépés és a beszélgetést követő vacsora díjtalan, továbbá lehetőség van a vidékről érkező vendégek útiköltségének támogatására. A megjelenés feltétele a regisztráció kérése, amelyet Zalka Szilviánál lehet megtenni a 30-708-79-28-as számon, vagy emailben a zalkaszilvi@yahoo.com-on. (Az útiköltség támogatási igényt kérjük jelezze előre!)

Minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk! Reméljük, sokan csatlakoznak a kezdeményezésünkhöz és rengeteg hasznos tanáccsal lesznek gazdagabbak az összejövetel végére. A további részleteket a hivatalos meghívóban olvashatnak.

 

 
Szerző: trb85  2011.09.08. 08:17 Szólj hozzá!

Címkék: orvos-beteg találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://trombozis.blog.hu/api/trackback/id/tr423211236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása